Book facilitetsudstyr på Konditaget Lüders

Forespørgsel på Konditaget Lüders og Ekstra faciliteter
SÅDAN BOOKER DU

Send os en forespørgsel

Konditaget Lüders er for alle i det tidsrum det nu må benyttes. Det vil sige at vi tager hensyn til hinanden når vi er oppe på taget. Anlægget på taget skal være tilgængeligt for både selvorganiseret og organiseret aktivitet.

Tildeling af træningstid på Konditaget
Nordhavn IF varetager tildeling af træningstider for den organiseret brug. Og der vil være fokus på balance mellem organiseret og uorganiseret brug. Desuden vil tildeling af træningstid ske for en sæson af gangen. Det er 3 mdr. 

Træningsudstyr
Det er muligt at låne extra træningsudstyr med den rette godkendte uddannelse og det er kun for organiserede brugere. Foreninger under Nordhavn IF med  medlemmer indenfor postnummer 2150 har forret til faciliteten.

Husk at kigge i kalenderen nedenfor.

Tak for din forespørgsel! Vi vender tilbage snarest.
Hov! Noget gik galt. Prøv venligst igen.
MAJ
HVER
Ons
16
2018
Se på Facebook

BEVÆG Nordhavn

Havnekulturkontoret Århusgade 126
onsdag d. 16 maj. kl 18.30 til 20.30

Vi skal være videre med udviklingen af det aktive Byrum i Nordhavn. Gemmem et samarbejde med Nordhavn IF, Lokale- og anlægsfonde samt 6 idrætsstuderende fra Københavns Universitet, afholdes der en workshop for alle beboerne i Nordhavn.

Formålet er at få italesat dine behov og ønsker for fremtidige bevægelsesfaciliteter i Nordhavn. Så hvis du vil være med til at forme din og dine børns by so kom og få din stemme hørt.

HVER
Lør
2017
Se på Facebook

Crossgym på Konditaget Lüders

Konditaget Lüders, Helsinkigade 28, 2150 København
9:30 - 10:30

Crossgym på Konditaget Lüders er GRATIS og for ALLE der har lyst til at holde sig i form (eller komme i form) med et stærkt fællesskab og træning i 24 meters højde. 

Der trænes HVER lørdag.

KONTAKT OS HER

Har du spørgsmål?

© 2017, Nordhavn IF. Alle rettigheder forbeholdes.